Rabarbertrifli: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Tiramisu {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == (6 personer) * 300 gr. rabarber * 1 vaniliestang, alternativt va…') |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image: | [[Image:Rabarbertrifli.jpg|right|thumb|400px|Rabarbertrifli]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Nuværende version fra 26. jul. 2010, 20:03
Ingredienser
(6 personer)
- 300 gr. rabarber
- 1 vaniliestang, alternativt vaniliesukker
- 100 gr. rørsukker
- 2 dl. piskefløde
- 2 spsk. flormelis
- 2 spsk. græsk yoghurt 10%
- 20 makroner, let knuste
- 50 gr. mørk, grofthakket chokolade
Tilberedning
- Skær rabarber i 3-4 cm. lange stykker
- Skrab vaniliekorn ud af stangen, og bland med rørsukker
- Læg rabarber i ovnfast fad, drys med sukker og vanilie
- Bages i ovn, 18-20 min. ved 150 grader varmluft
- Afkøles
- Pisk fløden til skum og vend det med flormelis samt græsk yoghurt
- Kom de bagte rabarber i bunden af 6 glas (eller i 1 skål)
- Dernæst et lag knuste makroner og creme
- Gentag, så der er 2 lag af hver ting
- Drys hakket chokolade over inden servering