Stuvet Spinat: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: == Ingredienser == * Margarine * 3 spsk. mel * 7 dl. mælk * Salt og peber * Revet muskatnød * 600-700 gr. frosset, hakket spinat == Tilberedning == Category:Tilbehør) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* 600-700 gr. frosset, hakket spinat | |||
* Margarine | * Margarine | ||
* | * 2 spsk. mel | ||
* | * 5 dl. mælk | ||
* Salt og peber | * Salt og peber | ||
* Revet muskatnød | * Revet muskatnød | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
* Smelt margarine | |||
* Tilsæt mel og pisk godt sammen | |||
* Tilsæt mælk lidt efter lidt, under konstant omrøring | |||
* Bland den frosne, hakkede spinat i | |||
* Krydr godt med salt & peber samt revet muskatnød | |||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] |
Versionen fra 20. feb. 2008, 08:51
Ingredienser
- 600-700 gr. frosset, hakket spinat
- Margarine
- 2 spsk. mel
- 5 dl. mælk
- Salt og peber
- Revet muskatnød
Tilberedning
- Smelt margarine
- Tilsæt mel og pisk godt sammen
- Tilsæt mælk lidt efter lidt, under konstant omrøring
- Bland den frosne, hakkede spinat i
- Krydr godt med salt & peber samt revet muskatnød