Chili Con Carne Suppe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) mNo edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) mNo edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1348_finished_web.jpg|right]] | [[Image:IMG_1348_finished_web.jpg|right]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Versionen fra 27. jan. 2008, 20:24
Ingredienser
(4 personer)
Suppen
- 400 gr. hakket oksekød (magert)
- 2 fed hvidløg
- 2 ds. flåede tomater
- 5 dl. grøntsagsbouillon
- 1 ds. røde kidneybønner
- 4 stængler blegselleri
- 1 grøn peberfrugt
Tilbehør
- Et bæger græsk yoghurt
- Sambal Oelek
- Persille
- Brød
Tilberedning
Hak hvidløget fint. Brun kødet i lidt olivenolie og tilsæt hvidløget, flåede tomater og bouillon. Lad det simre under låg i 20 minutter. Skær blegselleri og peberfrugt i små stykker. Hæld vandet fra kidneybønnerne og tilsæt dem, sammen med blegselleri og peberfrugt. Kog herefter suppen op og smag til med salt og peber.
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.