Pizza med kødsovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 2: | Linje 2: | ||
Hvis du er til deep-pan agtig pizza, så brug den angivne dej til en bradepande. Hvis du bedre kan lide din pizza supertynd og sprød, så rul dejen tynd ud som to runde plader, og bag dem hver for sig. | Hvis du er til deep-pan agtig pizza, så brug den angivne dej til en bradepande. Hvis du bedre kan lide din pizza supertynd og sprød, så rul dejen tynd ud som to runde plader, og bag dem hver for sig. | ||
Du kan også prøve den [[Pizza ala Svaneke med skinke, pesto og parmesan|supergode pizza med skinke, pesto og parmesan]] | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Versionen fra 4. okt. 2008, 08:14
Hvis du er til deep-pan agtig pizza, så brug den angivne dej til en bradepande. Hvis du bedre kan lide din pizza supertynd og sprød, så rul dejen tynd ud som to runde plader, og bag dem hver for sig.
Du kan også prøve den supergode pizza med skinke, pesto og parmesan
Ingredienser
Til 1 stor deep-pan eller 2 runde, tynde sprøde pizzaer.
Dej
- 500 gr. mel
- 30 gr. gær
- 3 dl. vand
- lidt olie og salt
Kødsovs
- 400-500 gr hakket oksekød
- 1-2 fed hvidløg
- 1 brik tomatsovs
Toppings
- 1 løg
- 250 gr. champignon
- Oregano
- Revet mozarella
- Frisk mozarella
Tilberedning
Start med at tænde ovnen.
Dej / Bund
- Rør gær ud i vand
- Tilsæt resten af dejens ingredienser
- Ælt dejen
- Smør en bradepande og fordel dejen ud over hele bradepanden og lidt op af kanterne
- Bunden forbages nu 10-15 minutter ved 175 grader varmluft
Kødsovs
Medens bunden forbager laves kødsovsen.
- Brun kødet sammen med hakket hvidløg
- Tilsæt tomatsovs og kog lidt ind
Samle og bage
- Bred kødsovsen ud over den forbagte bund
- Skær løg i ringe og læg over
- Skær champignon i tynde skiver og læg over
- Drys med oregano
- Drys med revet mozarella
- Findel den friske mozarella, og fordel øverst over pizzaen
- Bages nu ved 175 grader varmluft, til den er gylden ovenpå