Casablancagryde: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 26: Linje 26:
# Rens porrerne og skær dem i ringe
# Rens porrerne og skær dem i ringe
# Svits rødløg let i lidt vand eller olie
# Svits rødløg let i lidt vand eller olie
# Tilsæt karry, soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen
# Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen
# Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen
# Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen
# Nu skal retten simre under låg i 5-10 minutter
# skal retten simre under låg i 5-10 minutter
# Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber)
# Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber)
# Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både
# Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både

Nuværende version fra 20. sep. 2008, 18:07

Casablancagryde

Ingredienser

  • 500 gr. pastapenne
  • 400 gr. kyllingefilet
  • 2 rødløg
  • 3-4 soltørrede tomater
  • Karry
  • 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin)
  • 2 porrer
  • 2 dl. fromaiche blanc (kvark)
  • 4-5 skiver bacon
  • 4 tomater
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum
  • Persille

Tilberedning

  1. Sæt vand over til pastaen
  2. Skær kyllingefilet i tynde skiver/stykker
  3. Svits kyllingen i lidt olie
  4. Pil rødløg og skær i mindre både
  5. Skær de soltørrede tomater i små stykker
  6. Rens porrerne og skær dem i ringe
  7. Svits rødløg let i lidt vand eller olie
  8. Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen
  9. Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen
  10. Så skal retten simre under låg i 5-10 minutter
  11. Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber)
  12. Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både
  13. Til allersidst vendes den kogte pasta, tomaterne, frisk basilikum, persille og bacon i retten

Server evt. med lidt brød til.