Pastagratin: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 33: | Linje 33: | ||
# Bages ved 200 grader i 30-35 minutter (drys osten på de sidste 15 minutter) | # Bages ved 200 grader i 30-35 minutter (drys osten på de sidste 15 minutter) | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:39
Ingredienser
(4 personer)
- 500 gr. pastaskruer (eller møllehjul)
- 500 gr. hakket oksekød
- olie til stegning
- 2 porrer
- 3 dl. færdigkrydret tomatsovs på glas
- 1 dl. vand
- salt og peber
- 1/2 karton mælkesovs 4% (eller mornaysovs, hvis du er til den slags)
- 2 æg
- revet ost
Tilberedning
- Kog pastaen
- Svits kødet i lidt olie
- Rens porrerne grundigt, og del dem i 1 cm. brede skiver
- Tilsæt porrer, tomatsovs og vand til kødet
- Kog i 10 minutter
- Krydr med salt og peber
- Smør et stort ildfast fad
- Læg et lag pasta i bunden
- Derpå kødsovsen
- Resten af pastaen ovenpå kødsovsen
- Pisk æg og mornaysovs sammen
- Hæld sovsen over pastaen
- Lad sovsen falde ned mellem pastaen ved at løfte lidt med en gaffel
- Bages ved 200 grader i 30-35 minutter (drys osten på de sidste 15 minutter)