Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 2: | Linje 2: | ||
Denne pølseret er en supernem løsning i hverdagen. Den tager kun kort tid at tilberede, og smager fint. | Denne pølseret er en supernem løsning i hverdagen. Den tager kun kort tid at tilberede, og smager fint. | ||
Den er ikke | Den er ikke sååååå nærende. Men hvad pokker :-) | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 28: | Linje 28: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] |
Versionen fra 21. sep. 2008, 08:42
Denne pølseret er en supernem løsning i hverdagen. Den tager kun kort tid at tilberede, og smager fint.
Den er ikke sååååå nærende. Men hvad pokker :-)
Ingredienser
- Pasta
- 1 pakke pølser
- 1 løg
- 250 gr. champignon
- 1 fl. creme fine madlavningsfløde
- 1 brik pureret tomatsovs (500 gr.)
- Karry
- Paprika
- Salt og peber
Tilberedning
- Sæt vand over til pasta.
- Skær løg, champignon og pølser ud
- Svits løg og champignon i en gryde
- Tilsæt pølser og svits med 3-4 minutter
- Hæld tomatsovs og creme fine i
- Krydr med paprika, karry samt salt og peber
Server med pasta!