Chili Con Carne Suppe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 39: | Linje 39: | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] | ||
[[Category:Vinter]] | [[Category:Vinter]] | ||
[[Category:Mexicansk]] |
Versionen fra 8. aug. 2008, 18:48
Ingredienser
(4 personer)
Suppen
- 400 gr. hakket oksekød (magert)
- 2 fed hvidløg
- 2 ds. flåede tomater
- 5 dl. grøntsagsbouillon
- 1 ds. røde kidneybønner
- 4 stængler blegselleri
- 1 grøn peberfrugt
Tilbehør
- Et bæger græsk yoghurt
- Sambal Oelek
- Persille
- Brød
Tilberedning
- Brun kødet i lidt olivenolie
- Hak hvidløget fint
- Tilsæt hvidløg, flåede tomater og bouillon
- Lad det simre under låg i 20 minutter
- Skær blegselleri og peberfrugt i små stykker
- Hæld vandet fra kidneybønnerne
- Tilsæt bønner, blegselleri og peberfrugt
- Kog herefter suppen op og smag til med salt og peber.
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.