Krydret kartoffelsalat med spinat og soltørrede tomater: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Krydret kartoffelsalat med spinat og soltørrede tomater == Ingredienser == * 500 gr. små kartofler * 70 gr. soltørrede...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_3921_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Krydret kartoffelsalat med spinat og soltørrede tomater]] | [[Image:IMG_3921_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Krydret kartoffelsalat med spinat og soltørrede tomater]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 12. aug. 2010, 08:02
Ingredienser
- 500 gr. små kartofler
- 70 gr. soltørrede tomater
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- Salt
- 100 gr. frisk babyspinat
- 1/2 rødløg
Tilberedning
Kartoflerne
- Kog kartoflerne, pil dem og lad dem køle af
- Skær kartoflerne i halve eller kvarte efter ønske
Marinade
- Skær soltørrede tomater i strimler
- Bland tomater med presset hvidløg, olivenolie, citronsaft og salt
Resten
- Vask spinaten og gør den rimeligt fri for vand
- Snit rødløg fint
- Bland kartofler med marinaden
- Vend spinat og rødløg i kartoflerne