Chili Con Carne Suppe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 34: | Linje 34: | ||
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske. | Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske. | ||
[[Category:Hovedret]] | |||
[[Category:Sundt]] | [[Category:Sundt]] | ||
[[Category:Suppe]] | [[Category:Suppe]] | ||
[[Category:Nemt og Hurtigt]] | [[Category:Nemt og Hurtigt]] | ||
[[Category:Hakket Oksekød]] | [[Category:Hakket Oksekød]] |
Versionen fra 28. jan. 2008, 20:01
Ingredienser
(4 personer)
Suppen
- 400 gr. hakket oksekød (magert)
- 2 fed hvidløg
- 2 ds. flåede tomater
- 5 dl. grøntsagsbouillon
- 1 ds. røde kidneybønner
- 4 stængler blegselleri
- 1 grøn peberfrugt
Tilbehør
- Et bæger græsk yoghurt
- Sambal Oelek
- Persille
- Brød
Tilberedning
- Brun kødet i lidt olivenolie
- Hak hvidløget fint
- Tilsæt hvidløg, flåede tomater og bouillon
- Lad det simre under låg i 20 minutter
- Skær blegselleri og peberfrugt i små stykker
- Hæld vandet fra kidneybønnerne
- Tilsæt bønner, blegselleri og peberfrugt
- Kog herefter suppen op og smag til med salt og peber.
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.