Pastagratin: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1966_finished_web.jpg|right|thumb|Pastagratin]] | [[Image:IMG_1966_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pastagratin]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 12: | Linje 12: | ||
* 1 dl. vand | * 1 dl. vand | ||
* salt og peber | * salt og peber | ||
* 1/2 karton | * 1/2 karton mælkesovs 4% (eller mornaysovs, hvis du er til den slags) | ||
* 2 æg | * 2 æg | ||
* revet ost | * revet ost |
Versionen fra 31. aug. 2008, 19:22
Ingredienser
(4 personer)
- 500 gr. pastaskruer (eller møllehjul)
- 500 gr. hakket oksekød
- olie til stegning
- 2 porrer
- 3 dl. færdigkrydret tomatsovs på glas
- 1 dl. vand
- salt og peber
- 1/2 karton mælkesovs 4% (eller mornaysovs, hvis du er til den slags)
- 2 æg
- revet ost
Tilberedning
- Kog pastaen
- Svits kødet i lidt olie
- Rens porrerne grundigt, og del dem i 1 cm. brede skiver
- Tilsæt porrer, tomatsovs og vand til kødet
- Kog i 10 minutter
- Krydr med salt og peber
- Smør et stort ildfast fad
- Læg et lag pasta i bunden
- Derpå kødsovsen
- Resten af pastaen ovenpå kødsovsen
- Pisk æg og mornaysovs sammen
- Hæld sovsen over pastaen
- Lad sovsen falde ned mellem pastaen ved at løfte lidt med en gaffel
- Bages ved 200 grader i 30-35 minutter (drys osten på de sidste 15 minutter)