Chilipasta med bacon og tomater: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 20: | Linje 20: | ||
# Sæt vand over til pasta | # Sæt vand over til pasta | ||
# Svits bacon | # Svits bacon | ||
# Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med | # Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med | ||
# Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré | # Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré |
Nuværende version fra 17. okt. 2014, 17:50
En rigtig god - og simpel - pastaret.
Ingredienser
- 250-350 gr. båndpasta (gerne med ramsløg eller spinat)
- 200 gr. bacon
- 2 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 5-6 tomater
- 75 gr. revet parmesan
- Oregano
- 2 spsk. koncentreret tomatpuré
- Salt & peber
- Sambal olek
Tilberedning
- Sæt vand over til pasta
- Svits bacon
- Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med
- Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré
- Hak tomaterne og vend dem i til sidst, sammen med krydderierne (varmes igennem, tilsæt evt. lidt vand)
- Afslut med at vende det hele sammen med den kogte pasta og halvdelen af den revne parmesan