Stuvet hvidkål: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Stuvet hvidkål {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * ca 750 gr. hvidkål * 2 dl. vand * 1/2 tsk. salt * 5 dl. mælk * 3 sps...)
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_6111.jpg|right|thumb|400px|Stuvet hvidkål]]
[[Image:IMG_6111.jpg|right|thumb|400px|Stuvet hvidkål]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
Alternativt er [[Stuvet Spinat]] også godt :-)


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Nuværende version fra 19. dec. 2009, 21:06

Stuvet hvidkål

Alternativt er Stuvet Spinat også godt :-)

Ingredienser

  • ca 750 gr. hvidkål
  • 2 dl. vand
  • 1/2 tsk. salt
  • 5 dl. mælk
  • 3 spsk. mel
  • Revet muskatnød, salt og peber

Tilberedning

  1. Snit hvidkål i strimler og damp den 5-6 minutter i vandet med saltet
  2. Tilsæt 4 dl. af mælken (resten skal bruges til at jævne med), og kog op
  3. Ryst 1 dl. mæl med melet i en melryster, og jævn sovsen med det
  4. Kog op og smag til med en knivspids muskat, salt og peber