Sauce Bolognese (hurtig): Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 8: | Linje 8: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* Pasta | |||
* 2 spsk. olivenolie | * 2 spsk. olivenolie | ||
* 2 gulerødder | * 2 gulerødder | ||
Linje 21: | Linje 22: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager | # Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager 3-5 minutter | ||
# Tilsæt kødet og brun det | # Tilsæt kødet og brun det | ||
# Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter | # Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter |
Nuværende version fra 4. dec. 2009, 16:04
Her er en rigtig god hverdagskødsovs.
Husk: Hvis du har tiden, så fortjener du at give dig selv denne sugo i stedet for. Ikke fordi denne er dårlig, bestemt ikke, den anden er bare bedre (og tager længere tid at lave).
Ingredienser
- Pasta
- 2 spsk. olivenolie
- 2 gulerødder
- 2 stilke bladselleri
- 2 finthakkede løg
- 1 fed hvidløg
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 glas rødvin
- 3 spsk. koncentreret tomatpure
- Grøntsagsbouillon (ca. 3 dl.)
- Salt, peber og oregano
Tilberedning
- Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager 3-5 minutter
- Tilsæt kødet og brun det
- Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter
- Hæld lidt bouillon ved så sovsen ikke brænder på
- Tilsæt tomatpure
- Lad simre 30 minutter og tilsæt mere bouillon undervejs
- Smag til med salt, peber og oregano