Kaffekage: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kaffekage {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == === Dej === * 2 æg * 115 gr. sukker * 115 gr. margarine * 115 gr. mel * 1 ts...)
 
No edit summary
 
Linje 6: Linje 6:
=== Dej ===
=== Dej ===


* 2 æg
* 3 æg
* 115 gr. sukker
* 225 gr. sukker
* 115 gr. margarine
* 225 gr. margarine
* 115 gr. mel
* 225 gr. hvedemel
* 1 tsk. bagepulver
* 2 tsk. bagepulver
* 1 spsk. kakao
* 2 spsk. kakao
* 1 dl. stærk kaffe
* 1 1/2 dl. stærk kaffe


=== Topping ===
=== Topping ===


* 50 gr. kokosmel
* 100 gr. kokosmel
* 1/2 spsk. vaniliesukker
* 1 spsk. vaniliesukker
* 40 gr. smeltet margarine
* 80 gr. smeltet margarine
* 1 spsk. kakao
* 1 1/2 spsk. kakao
* 75 gr. flormelis
* 150 gr. flormelis
* 1/2 dl. stærk kaffe
* 1/2 dl. stærk kaffe



Nuværende version fra 16. maj 2010, 15:05

Kaffekage

Ingredienser

Dej

  • 3 æg
  • 225 gr. sukker
  • 225 gr. margarine
  • 225 gr. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. kakao
  • 1 1/2 dl. stærk kaffe

Topping

  • 100 gr. kokosmel
  • 1 spsk. vaniliesukker
  • 80 gr. smeltet margarine
  • 1 1/2 spsk. kakao
  • 150 gr. flormelis
  • 1/2 dl. stærk kaffe

Tilberedning

Dej

  1. Æg og sukker piskes godt
  2. Tilsæt den smeltede margarine
  3. Til sidst kommes mel, kakao og bagepulver i sammen med kaffen
  4. Dejen hældes i en smurt form
  5. Bages i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader

Topping

  1. Rær alle ingredienserne sammen i en gryde over svag varme
  2. Når kagen er halvkold smøres pynten på