Minestronesuppe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Minestronesuppe {{AdSenseInsidePostRight}} Aaah, det varmer godt i den kolde tid. == Ingredienser == * 1 porre * 1 stang bladselleri *...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image: | [[Image:IMG_5746_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Minestronesuppe]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
[[Image:IMG_0474.jpg|right|thumb|300px|Grøntsager]] | |||
Aaah, det varmer godt i den kolde tid. | Aaah, det varmer godt i den kolde tid. | ||
Vi har også en anden opskrift [[Minestronesuppe II]], som er god. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 16. nov. 2009, 20:53
Aaah, det varmer godt i den kolde tid.
Vi har også en anden opskrift Minestronesuppe II, som er god.
Ingredienser
- 1 porre
- 1 stang bladselleri
- 1 løg
- 1 gulerod
- 1 rød peberfrugt
- 4 fed hvidløg
- 150 gr. bacon i tern
- 1 liter grøntsagsjuice
- 3 dl. grøntsagsbouillon
- 2 laurbærblade
- 1 1/2 dl. suppenudler
- Salt og peber
- Persille
Tilberedning
- Skær alle grøntsager ud i små tern
- Steg i bacon
- Steg grøntsagerne med et stykke tid
- Tilsæt bouillon og juice
- Bring det i kog og tilsæt laurbærblade
- Lad det nu koge lidt
- Tilsæt nudler, og kog dem "al dente"
- Smag til med salt og peber
Server med hakket persille som pynt på toppen.