Minideller med kokosmælk, lime og karry: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1897_finished_web.jpg|right|thumb|Minideller med kokosmælk, lime og karry]] | [[Image:IMG_1897_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Minideller med kokosmælk, lime og karry]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 11. apr. 2009, 05:38
Ingredienser
Til 4 personer.
Tilbehør
- Ris
- Smager rigtig godt med Broccolisalat med bacon til
Fars
- 400 gr. hakket oksekød (man kan også lave dem af svinekød)
- Salt og peber
- Paprika
- Evt. karry
- 1 løg
- Lidt sambal olek efter smag
- 1 dl. vand
- Olie til stegning
Sovs
- 2 løg
- 4 dl. kokosmælk
- 1 spsk. stærk, rød karrypasta
- 1 lime
- Salt og peber
Tilberedning
Fars
- Rør kødet med krydderier
- Hak løget fint, og rør med i farsen
- Rør chili og vand i
- Form små runde deller, og steg i olien
Sovs
- Skær 2 løg i både
- Svits løg lidt i olie
- Tilsæt kokosmælk og karrypasta
- Simrer i 5 minutter
- Krydr med saft fra limefrugt, salt og peber
Læg hefter dellerne i sovsen, og server med ris samt eksempelvis Broccolisalat med bacon.