Chokoladelagkage: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Chokoladelagkage God og nem at lave i forvejen. Kan bruges både som dessert eller kage. == Ingredienser == * 3 chokokag...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 21: | Linje 21: | ||
[[Category:Dessert]] | [[Category:Dessert]] | ||
[[Category:Kage]] | [[Category:Kage]] | ||
[[Category:Nemt]] | |||
[[Category:3 Stjerner]] |
Nuværende version fra 20. sep. 2008, 11:21
God og nem at lave i forvejen. Kan bruges både som dessert eller kage.
Ingredienser
- 3 chokokagebunde
- 200 gr. kogechokolade
- 1/2 liter piskefløde
- Ren kakao som drys
Tilberedning
- Chokoladen smeltes i et vandbad
- Imen chokoladen smelter piskes fløden stiv
- Den smeltede chokolade vendes varm i flødeskummet
- Fordel på de 3 bunde, samt et lag øverst
- På toppen drysses med ren kakao gennem en sigte
- Stilles evt. på køl nogle timer eller natten over