Gulerodsboller: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gulerodsboller == Ingredienser == * 1 pk. gær * 7 dl. lunkent vand * salt * 500 gr. gulerødder * 800 gr. mel == Tilber...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_2375_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Gulerodsboller]] | [[Image:IMG_2375_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Gulerodsboller]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 22. okt. 2008, 19:14
Ingredienser
- 1 pk. gær
- 7 dl. lunkent vand
- salt
- 500 gr. gulerødder
- 800 gr. mel
Tilberedning
- Opløs gæren i det lunkne vand
- Rør saltet i
- Bland 300 gr. mel i
- Skræl og riv gulerødderne
- Bland de revne gulerødder i dejen
- Tilsæt mere mel og ælt igennem
- Form til boller
- Sættes til hævning 1/2 times tid
- Bages ved 200 grader i 15-25 minutter, alt efter størrelsen