Frikadeller: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(3 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_4604_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Frikadeller]] | [[Image:IMG_4604_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Frikadeller]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
Okay, de fleste kan nok lave frikadeller, men for fuldstændighedens skyld, så skal de da med på samlingen af opskrifter. | Okay, de fleste kan nok lave frikadeller, men for fuldstændighedens skyld, så skal de da med på samlingen af opskrifter. | ||
Linje 22: | Linje 23: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] | ||
[[Category:Dansk]] | |||
[[Category:Julemad]] |
Nuværende version fra 1. nov. 2008, 15:37
Okay, de fleste kan nok lave frikadeller, men for fuldstændighedens skyld, så skal de da med på samlingen af opskrifter.
Ingredienser
- 1 pk. hakket kalv og flæsk
- 1 æg
- 1 løg
- Havregryn
- Mel
- Mælk
- Salt og peber
- Evt. karry
Tilberedning
- Hak løget fint eller riv på rivejern
- Bland ingredienserne
- Steg på pande i margarine