Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_0037.jpg|right|thumb|Kødboller med chorizo og krydret tomatsovs]] | [[Image:IMG_0037.jpg|right|thumb|400px|Kødboller med chorizo og krydret tomatsovs]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 47: | Linje 47: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:36
Ingredienser
Fars til kødboller
- 400 gr. hakket oksekød
- 50 gr. chorizopølse
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. oregano
- 1 løg
- Lidt hakket persille
- 1 æg
- 1/2 dl. rasp
- Salt og peber
Tomatsovs
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Chili (eller sambal oelek)
- 1/2 tsk. spidskommen
- 1/4 dl. koncentreret tomatpure
- 1 dl. rødvin
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
Andet
Husk pastaen også :-)
Tilberedning
Kødboller
- Sæt vand over til pastaen.
- Rør farsen af oksekødet, finthakket chorizo og løg, hvidløg, oregano, persille, æg og rasp
- Krydr med salt og peber
- Steg kødbollerne (ca. 30 stk.) på panden i olivenolie.
Tomatsovs
- Svits hakket løg i olivenolie
- Tilsæt hvidløg, chili og spidskommen
- Tilføj nu tomatpure og rødvin, og lad det koge ind til det halve
- Tilsæt herefter de hakkede tomater
- Smag til med salt og peber