Amerikanske pandekager: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(4 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[ | [[Image:IMG_2108_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Amerikanske pandekager]] | ||
De amerikanske pandekager er specielle blandt andet fordi de indeholder bagepulver, hvilket får dem til at hæve op på panden og blive tykke og svampede. | |||
Prøv også de [[Pandekager|almindelige pandekager]]. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 19: | Linje 23: | ||
# Steg på pande som små, tykke pandekager | # Steg på pande som små, tykke pandekager | ||
[[Category:Morgenmad]] | |||
[[Category:Kage]] | [[Category:Kage]] | ||
[[Category:3 Stjerner]] | [[Category:3 Stjerner]] | ||
[[Category:Dessert]] | [[Category:Dessert]] | ||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] |
Nuværende version fra 25. maj 2014, 08:12
De amerikanske pandekager er specielle blandt andet fordi de indeholder bagepulver, hvilket får dem til at hæve op på panden og blive tykke og svampede.
Prøv også de almindelige pandekager.
Ingredienser
- 170 gr. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 æg
- 2,5 dl. kærnemælk
- 0,5 dl. olie eller oliemargarine
- 0,5 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- Tilbehør: Sukker, ahornsirup eller syltetøj
Tilberedning
- Bland mel med bagepulver
- Bland alle de andre ingredienser i
- Pisk fint med elpisker
- Steg på pande som små, tykke pandekager