Persisk kyllingekebab: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|Persisk kyllingekebab == Ingredienser == == Tilberedning == Category:Ris Category:Hovedret Category:Kylling)
 
No edit summary
 
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|Persisk kyllingekebab]]
[[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Persisk kyllingekebab]]
 
'''Husk''': Marinering af kyllingekødet på forhånd.


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==
* 250-300 gr. kyllingebryst
* Ris
* Brød (''godt'' pitabrød kan bruges, hvis det lige varmes op inden)
* Evt. salat
=== Marinade ===
* 1/2 dl. yoghurt naturel
* 1 forårsløg
* 2 fed hvidløg
* 2 tsk. stødt spidskommen
* 2 tsk. barbecuekrydderi
* 1/4 tsk. stødt chili
* Salt og peber
* (evt. 60 gr. ristede cashewnødder)
=== Dressing ===
* Youghurt naturel
* Paprika
* Salt og peber


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


[[Category:Ris]]
* Kog risene
* Steg det marinerede kød (evt. på spyd)
 
=== Marinering ===
 
# Skær kylling i tern
# Hak forårsløg fint
# Pil og knus hvidløg
# Blend youghurt, forårsløg, hvidløg og krydderier sammen
# Vend kødet i marinaden, og stil på køl i 4 timer eller mere
 
=== Dressing ===
 
# Brug så meget yoghurt, som du vil have dressing
# Bland paprika, salt og peber i efter smag
 
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Kylling]]

Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:31

Persisk kyllingekebab

Husk: Marinering af kyllingekødet på forhånd.

Ingredienser

  • 250-300 gr. kyllingebryst
  • Ris
  • Brød (godt pitabrød kan bruges, hvis det lige varmes op inden)
  • Evt. salat

Marinade

  • 1/2 dl. yoghurt naturel
  • 1 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. barbecuekrydderi
  • 1/4 tsk. stødt chili
  • Salt og peber
  • (evt. 60 gr. ristede cashewnødder)

Dressing

  • Youghurt naturel
  • Paprika
  • Salt og peber

Tilberedning

  • Kog risene
  • Steg det marinerede kød (evt. på spyd)

Marinering

  1. Skær kylling i tern
  2. Hak forårsløg fint
  3. Pil og knus hvidløg
  4. Blend youghurt, forårsløg, hvidløg og krydderier sammen
  5. Vend kødet i marinaden, og stil på køl i 4 timer eller mere

Dressing

  1. Brug så meget yoghurt, som du vil have dressing
  2. Bland paprika, salt og peber i efter smag