Spaghetti aglio olio: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:Spaghetti_aglio_olio.jpg|right|thumb|400px|Spaghetti aglio olio]] | [[Image:Spaghetti_aglio_olio.jpg|right|thumb|400px|Spaghetti aglio olio]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Det her er supernemt. Der er kun 2 ting, man skal huske her: | |||
# Du skal bruge kridhvid hvedepasta, ''ikke fuldkornspasta'' | |||
# Du må ''ikke'' brænde hvidløgen på. Så bliver den bitter. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 25. maj 2014, 08:26
Det her er supernemt. Der er kun 2 ting, man skal huske her:
- Du skal bruge kridhvid hvedepasta, ikke fuldkornspasta
- Du må ikke brænde hvidløgen på. Så bliver den bitter.
Ingredienser
- Spaghetti
- Hvidløg
- Chili
- Persille
- Olie
- Parmesan
Tilberedning
- Kog spaghetti
- Varm hvidløg og chili i skiver i olien på en pande (kortvarigt)
- Bland med den varme spaghetti og persille
- Spis! Drys parmesan over.