Bøfsalat: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Bøfsalat {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == Tilbehør: Kogte ris === Marinade === * 1/2 spsk. revet ingefær * Evt. 1 …') |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 41: | Linje 41: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Sundt]] | [[Category:Sundt]] | ||
[[Category:Salat]] |
Nuværende version fra 17. aug. 2010, 19:35
Ingredienser
Tilbehør: Kogte ris
Marinade
- 1/2 spsk. revet ingefær
- Evt. 1 friskrevet chili eller sambal olek (kan udelades)
- 1 tsk. sukker
- 1/2 dl. soya
- Saften af 1 lime
- 1/2 fed hvidløg, presset
- 1-2 spsk. olie
- 1-2 spsk. vand
Salaten
- ca. 200-250 gr. skært oksekød (eksempelvis minutsteaks)
- Salat: 3-4 hoveder hjertesalat
- 100 gr. cherrytomater i halve
- 1 rød peberfrugt i strimler eller tern
- 3 forårsløg
- 1/2 bk. bønnespirer
- 75 gr. ristede cashewnødder
- evt. frisk koriander
Tilberedning
- Sæt risen over og koge
- Steg bøfferne med lidt olie (lad kødet trække lidt inden det skæres ud)
- Skær bøfferne i skiver
- Rør marinaden sammen og vend bøfskiverne i
- Snit grøntsager og bland sammen
- Bland det marinede, stegte kød i
Server med ris.