Nachos: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image: | [[Image:nachos.jpg|right|thumb|400px|Nachos som hovedret]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
[[Image:IMG_0210.jpg|right|thumb|200px|Nachos som tilbehør]] | |||
Smager godt :-) | |||
Voldsomt fyldt med kalorier :-( | |||
Kan også laves i lettere udgave evt. uden kød som forret eller som tilbehør. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
=== Nachos === | |||
* 1 ps. nachos | * 1 ps. nachos | ||
* | * 400 gr. hakket oksekød | ||
* | * Krydderimix | ||
* | * 1 glas salsa | ||
* 1 stor pose revet cheddar | |||
* 1 alm. pose revet ost | |||
=== Tilbehør === | |||
* Fromaiche frais | |||
* Salat | |||
* Hele kogte majs | |||
* Tomat | |||
* Feta | |||
* Peberfrugter | |||
* Ostedip | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# Steg oksekød med krydderimix og vand | |||
# Læg nachos i et ildfast fad | # Læg nachos i et ildfast fad | ||
# | # Derover hakket oksekød og salsa | ||
# Drys med rigeligt med revet ost | |||
# Drys med rigeligt med revet | # I ovnen til gyldent ovenpå | ||
Server med alskens lækkert tilbehør. | |||
[[Category:Forret]] | |||
[[Category:Hovedret]] | |||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] | ||
[[Category:Mexicansk]] |
Nuværende version fra 26. jul. 2010, 20:54
Smager godt :-)
Voldsomt fyldt med kalorier :-(
Kan også laves i lettere udgave evt. uden kød som forret eller som tilbehør.
Ingredienser
Nachos
- 1 ps. nachos
- 400 gr. hakket oksekød
- Krydderimix
- 1 glas salsa
- 1 stor pose revet cheddar
- 1 alm. pose revet ost
Tilbehør
- Fromaiche frais
- Salat
- Hele kogte majs
- Tomat
- Feta
- Peberfrugter
- Ostedip
Tilberedning
- Steg oksekød med krydderimix og vand
- Læg nachos i et ildfast fad
- Derover hakket oksekød og salsa
- Drys med rigeligt med revet ost
- I ovnen til gyldent ovenpå
Server med alskens lækkert tilbehør.