Rabarbertrifli: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Tiramisu {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == (6 personer) * 300 gr. rabarber * 1 vaniliestang, alternativt va…')
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1592_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Tiramisu]]
[[Image:Rabarbertrifli.jpg|right|thumb|400px|Rabarbertrifli]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}



Nuværende version fra 26. jul. 2010, 20:03

Rabarbertrifli

Ingredienser

(6 personer)

  • 300 gr. rabarber
  • 1 vaniliestang, alternativt vaniliesukker
  • 100 gr. rørsukker
  • 2 dl. piskefløde
  • 2 spsk. flormelis
  • 2 spsk. græsk yoghurt 10%
  • 20 makroner, let knuste
  • 50 gr. mørk, grofthakket chokolade

Tilberedning

  1. Skær rabarber i 3-4 cm. lange stykker
  2. Skrab vaniliekorn ud af stangen, og bland med rørsukker
  3. Læg rabarber i ovnfast fad, drys med sukker og vanilie
  4. Bages i ovn, 18-20 min. ved 150 grader varmluft
  5. Afkøles
  6. Pisk fløden til skum og vend det med flormelis samt græsk yoghurt
  7. Kom de bagte rabarber i bunden af 6 glas (eller i 1 skål)
  8. Dernæst et lag knuste makroner og creme
  9. Gentag, så der er 2 lag af hver ting
  10. Drys hakket chokolade over inden servering