Stuvet Spinat: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1666_finished_web.jpg|right|thumb|Stuvet spinat]] | [[Image:IMG_1666_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Stuvet spinat]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
Smager godt ovenpå kartofler :-) | Smager godt ovenpå kartofler :-) | ||
Alternativt er [[Stuvet hvidkål]] også godt :-) | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 19. dec. 2009, 21:06
Smager godt ovenpå kartofler :-)
Alternativt er Stuvet hvidkål også godt :-)
Ingredienser
- 600-700 gr. frosset, hakket spinat
- Margarine
- 2 spsk. mel
- 5 dl. mælk
- Salt og peber
- Revet muskatnød
Tilberedning
- Smelt margarine
- Tilsæt mel og pisk godt sammen
- Tilsæt mælk lidt efter lidt, under konstant omrøring
- Bland den frosne, hakkede spinat i
- Krydr godt med salt & peber samt revet muskatnød