Pizza med svampe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Pizza med svampe ''Husk'': Den skal prøves med bacon næste gang, da den godt lige kan klare lidt ekstra fyld. == Ingred...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 15: | Linje 15: | ||
=== Fyld === | === Fyld === | ||
* | * lidt olivenolie | ||
* 3 fed hvidløg | * 3 fed hvidløg | ||
* 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller) | * 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller) | ||
Linje 34: | Linje 34: | ||
=== Fyld === | === Fyld === | ||
# Rens champignon og skær i skiver | |||
# Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på) | # Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på) | ||
# Sauter svampene med i 1 minuts tid | # Sauter svampene med i 1 minuts tid |
Versionen fra 2. jul. 2009, 15:47
Husk: Den skal prøves med bacon næste gang, da den godt lige kan klare lidt ekstra fyld.
Ingredienser
Dej
- 25 gr. gær
- 2 1/2 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 400 gr. hvedemel
Fyld
- lidt olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
- 1 dl. hakket persille
- 1 dl. tomatsauce (færdigkøbt er fint)
- 125 gr. reven mozzarellaost
- Salt og peber
Tilberedning
Dej
- Opløs gøren i lunkent vand
- Tilsæt salt, olie og mel
- Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
- Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir
Fyld
- Rens champignon og skær i skiver
- Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
- Sauter svampene med i 1 minuts tid
- Kom nu persillen ved
Samle og bage
- Fordel tomatsovs over hele bunden
- Læg svampeblandingen ovenpå
- Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
- Dernæst lægges ost på
- Bag yderligere 10 minutter