Farsbrød: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|Farsbrød == Ingredienser == === Farsbrød === * 400 gr. Hakket oksekød * 1 løg * 1 fed hvidløg * Lidt soltørrede tomater ...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 31: | Linje 31: | ||
* Form som et brød i et ildfast fad | * Form som et brød i et ildfast fad | ||
* Læg baconskiver over | * Læg baconskiver over | ||
* Stil i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 25-30 minutter. | |||
[[Category:Hovedret]] | |||
[[Category:Hakket Oksekød]] |
Versionen fra 20. feb. 2008, 15:30
Ingredienser
Farsbrød
- 400 gr. Hakket oksekød
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- Lidt soltørrede tomater efter smag
- Feta i tern
- 1-2 spsk. fromage frais
- Karry
- Salt og peber
- Paprika
- 1 pk. bacon i skiver
Flere af ingredienserne kan udelades eller varieres som man ønsker.
Tilbehør
Alt muligt :-)
Den nemme er ovnkartofler og kogte grøntsager, eksempelvis broccoli.
Tilberedning
- Hak løg og hvidløg fint og bland med farsen i en skål
- Hak soltørrede tomater fint, og bland i farsen
- Bland feta, fromage frais og krydderier i farsen
- Form som et brød i et ildfast fad
- Læg baconskiver over
- Stil i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 25-30 minutter.