Sauce Bolognese (hurtig): Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Sauce Bolognese til hverdag {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 2 spsk. olivenolie * 2 gulerødder * 2 stilke bladselleri ...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_0228.jpg|right|thumb|400px|Sauce Bolognese til hverdag]] | [[Image:IMG_0228.jpg|right|thumb|400px|Sauce Bolognese til hverdag]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Her er en rigtig god hverdagskødsovs. | |||
''Husk'': Hvis du har tiden, så fortjener du at give dig selv denne [[Sauce Bolognese (sugo)|sugo]] i stedet for. Ikke fordi denne er dårlig, bestemt ikke, den anden er bare bedre (og tager længere tid at lave). | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Versionen fra 2. mar. 2009, 20:06
Her er en rigtig god hverdagskødsovs.
Husk: Hvis du har tiden, så fortjener du at give dig selv denne sugo i stedet for. Ikke fordi denne er dårlig, bestemt ikke, den anden er bare bedre (og tager længere tid at lave).
Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 2 gulerødder
- 2 stilke bladselleri
- 2 finthakkede løg
- 1 fed hvidløg
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 glas rødvin
- 3 spsk. koncentreret tomatpure
- Grøntsagsbouillon (ca. 3 dl.)
- Salt, peber og oregano
Tilberedning
- Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager ca. 10 minutter
- Tilsæt kødet og brun det
- Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter
- Hæld lidt bouillon ved så sovsen ikke brænder på
- Tilsæt tomatpure
- Lad simre 30 minutter og tilsæt mere bouillon undervejs
- Smag til med salt, peber og oregano