Koteletter i fad: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(5 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_4994_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Koteletter i fad]] | |||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
[[Image:IMG_4985_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 1]] | [[Image:IMG_4985_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 1]] | ||
[[Image:IMG_4986_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 2]] | [[Image:IMG_4986_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 2]] | ||
Linje 11: | Linje 13: | ||
* 250 gr. champignon | * 250 gr. champignon | ||
* 1,5 ds. flåede hakkede tomater | * 1,5 ds. flåede hakkede tomater | ||
* 3-4 dl. | * 3-4 dl. fløde | ||
* Salt og peber | * Salt og peber | ||
* Paprika | * Paprika | ||
Linje 19: | Linje 21: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# Tænd for ovnen | # Tænd for ovnen på 200 grader | ||
# Skær løget i grove skiver | # Skær løget i grove skiver | ||
# Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider) | # Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider) | ||
Linje 27: | Linje 29: | ||
# Fordel champignon over koteletterne | # Fordel champignon over koteletterne | ||
# Krydr godt med salt, peber og paprika | # Krydr godt med salt, peber og paprika | ||
# Hæld tomater og | # Hæld tomater og fløde over | ||
# Stil i ovnen i 1/2 time | # Stil i ovnen i 1/2 time | ||
# Tag nu ud og læg baconskiver over | # Tag nu ud og læg baconskiver over |
Nuværende version fra 14. feb. 2009, 16:02
Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 1 stort løg
- 250 gr. champignon
- 1,5 ds. flåede hakkede tomater
- 3-4 dl. fløde
- Salt og peber
- Paprika
- Bacon i skiver
- Ris
Tilberedning
- Tænd for ovnen på 200 grader
- Skær løget i grove skiver
- Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider)
- Svits løgene med kortvarigt
- Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad sammen med løget
- Rens og snit champignon i grove stykker
- Fordel champignon over koteletterne
- Krydr godt med salt, peber og paprika
- Hæld tomater og fløde over
- Stil i ovnen i 1/2 time
- Tag nu ud og læg baconskiver over
- Stil i ovnen 1/2 time mere
- Sæt risene over og koge
Server med kogte ris.