Dessertchokoladekage: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Dessertchokoladekage {{AdSenseInsidePostRight}} Server den eksempelvis med is. == Ingredienser == * 2 æg * 270 gr. sukk...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(3 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 10: | Linje 10: | ||
* 3 spsk. kakao | * 3 spsk. kakao | ||
* 1/2 tsk. salt | * 1/2 tsk. salt | ||
* | * vaniliepulver | ||
* Revet skal af en | * Revet skal af en appelsin | ||
* 85 gr. mel | * 85 gr. mel | ||
* 1/2 tsk. bagepulver | * 1/2 tsk. bagepulver | ||
Linje 19: | Linje 19: | ||
# Pisk æg og sukker let og luftigt | # Pisk æg og sukker let og luftigt | ||
# | # Bland de tørre ting og vend i æg og sukker blandingen | ||
# Vend det smeltede smør i | |||
# Hæld dejen i en papirbeklædt springform | |||
# Bag 25 minutter ved 170 grader varmluft (den skal være klæbrig/blank i midten) | |||
[[Category:Kage]] | [[Category:Kage]] | ||
[[Category:Dessert]] | [[Category:Dessert]] | ||
[[Category:Nemt]] | |||
[[Category:3 Stjerner]] |
Nuværende version fra 23. dec. 2008, 08:40
Server den eksempelvis med is.
Ingredienser
- 2 æg
- 270 gr. sukker
- 3 spsk. kakao
- 1/2 tsk. salt
- vaniliepulver
- Revet skal af en appelsin
- 85 gr. mel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 100 gr. smeltet smør
Tilberedning
- Pisk æg og sukker let og luftigt
- Bland de tørre ting og vend i æg og sukker blandingen
- Vend det smeltede smør i
- Hæld dejen i en papirbeklædt springform
- Bag 25 minutter ved 170 grader varmluft (den skal være klæbrig/blank i midten)