Dessertchokoladekage: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_5353_finished_web.jpg|right| | [[Image:IMG_5353_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Dessertchokoladekage]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Versionen fra 23. dec. 2008, 08:34
Server den eksempelvis med is.
Ingredienser
- 2 æg
- 270 gr. sukker
- 3 spsk. kakao
- 1/2 tsk. salt
- vaniliepulver
- Revet skal af en appelsin
- 85 gr. mel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 100 gr. smeltet smør
Tilberedning
- Pisk æg og sukker let og luftigt
- Bland de tørre ting og vend i æg og sukker blandingen
- Vend det smeltede smør i
- Hæld dejen i en papirbeklædt springform
- Bag 25 minutter ved 170 grader varmluft (den skal være klæbrig/blank i midten)