Koteletter i fad: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 12: | Linje 12: | ||
* 250 gr. champignon | * 250 gr. champignon | ||
* 1,5 ds. flåede hakkede tomater | * 1,5 ds. flåede hakkede tomater | ||
* 3-4 dl. | * 3-4 dl. fløde | ||
* Salt og peber | * Salt og peber | ||
* Paprika | * Paprika | ||
Linje 28: | Linje 28: | ||
# Fordel champignon over koteletterne | # Fordel champignon over koteletterne | ||
# Krydr godt med salt, peber og paprika | # Krydr godt med salt, peber og paprika | ||
# Hæld tomater og | # Hæld tomater og fløde over | ||
# Stil i ovnen i 1/2 time | # Stil i ovnen i 1/2 time | ||
# Tag nu ud og læg baconskiver over | # Tag nu ud og læg baconskiver over |
Versionen fra 4. okt. 2008, 18:57
Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 1 stort løg
- 250 gr. champignon
- 1,5 ds. flåede hakkede tomater
- 3-4 dl. fløde
- Salt og peber
- Paprika
- Bacon i skiver
- Ris
Tilberedning
- Tænd for ovnen
- Skær løget i grove skiver
- Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider)
- Svits løgene med kortvarigt
- Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad sammen med løget
- Rens og snit champignon i grove stykker
- Fordel champignon over koteletterne
- Krydr godt med salt, peber og paprika
- Hæld tomater og fløde over
- Stil i ovnen i 1/2 time
- Tag nu ud og læg baconskiver over
- Stil i ovnen 1/2 time mere
- Sæt risene over og koge
Server med kogte ris.