Koteletter i fad: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Navn på billede Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid. == Ingredienser ==...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image: | [[Image:IMG_4985_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 1]] | ||
[[Image:IMG_4986_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 2]] | |||
[[Image:IMG_4990_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Koteletter i fad - trin 3]] | |||
Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid. | Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid. |
Versionen fra 4. okt. 2008, 15:48
Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 1 stort løg
- 250 gr. champignon
- 1,5 ds. flåede hakkede tomater
- 3-4 dl. piskefløde
- Salt og peber
- Paprika
- Bacon i skiver
- Ris
Tilberedning
- Tænd for ovnen
- Skær løget i grove skiver
- Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider)
- Svits løgene med kortvarigt
- Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad sammen med løget
- Rens og snit champignon i grove stykker
- Fordel champignon over koteletterne
- Krydr godt med salt, peber og paprika
- Hæld tomater og piskefløde over
- Stil i ovnen i 1/2 time
- Tag nu ud og læg baconskiver over
- Stil i ovnen 1/2 time mere
- Sæt risene over og koge
Server med kogte ris.