Kokossuppe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: Fotografen er på vej. Supernem, endda billig og smager kanongodt. == Ingredienser == (2 personer hvis brugt som hovedret eller 4 personer hvis brugt som forret) * 8 dl. bou...) |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 27: | Linje 27: | ||
# Skær de grønne toppe fra forårsløgene i skiver og drys på | # Skær de grønne toppe fra forårsløgene i skiver og drys på | ||
[[Category:Forret]] | |||
[[Category:Hovedret]] | |||
[[Category:Suppe]] | [[Category:Suppe]] | ||
[[Category:Vinter]] | [[Category:Vinter]] | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] | ||
[[Category:3 Stjerner]] | [[Category:3 Stjerner]] |
Versionen fra 21. sep. 2008, 14:09
Fotografen er på vej.
Supernem, endda billig og smager kanongodt.
Ingredienser
(2 personer hvis brugt som hovedret eller 4 personer hvis brugt som forret)
- 8 dl. bouillon
- 250 gr. skinke- eller kyllingekød
- 1 bundt forårsløg
- 1 ds. kokosmælk
- Gurkemeje
- 2 limefrugter (eller lidt mindre)
- 2 tsk. sukker
- 1-2 tsk sambal oelek
- Soya
- Salt og peber
Tilberedning
- Svits det hvide af forårsløgene i olie, gem den grønne top til pynt på suppen
- Tilsæt bouillon og kog op
- Tilsæt kokosmælk, gurkemeje, saften fra limefrugterne samt sukkeret
- Lad det simre et øjeblik, hvorefter kødet tilsættes og suppen koges op og simrer til kødet er mørt
- Tilsæt sambal oelek (pas på, stærkt), soya samt salt og peber.
- Skær de grønne toppe fra forårsløgene i skiver og drys på