Oksekød med karry og tomat: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 31: | Linje 31: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Gryderet]] |
Versionen fra 21. sep. 2008, 08:52
Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta.
Ingredienser
- 1 rødløg
- 1 spsk. karry
- 1 tsk. olie
- Salt og peber
- 1 rød peberfrugt
- 1/2 bakke champignon
- 400 gr. hakket oksekød
- 1 fed hvidløg
- 1 ds. hakkede tomater
- 2 spsk. olivenolie
- Bulgur (eller god, frisk båndpasta)
Tilberedning
Start med at sætte over til kogning af bulgur eller pasta.
- Skræl rødløg og skær i små tern
- Vend rødløg med karry og olie og krydr med salt og peber
- Skær peberfrugter i tern
- Del champignon i kvarte
- Tilsæt peberfrugter, champignon og kød og steg kødet gråt
- Tilsæt tomaterne sammen med hvidløg
- Simrer sagte 10-20 minutter
- Tilsæt olivenolien