Hasselback kartofler: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1967_finished_web.jpg|right|thumb|Hasselback kartofler]]
[[Image:IMG_1967_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hasselback kartofler]]


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==
Linje 18: Linje 18:


[[Category:Tilbehør]]
[[Category:Tilbehør]]
[[Category:Kartofler]]

Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:45

Hasselback kartofler

Ingredienser

  • Kartofler
  • Smør eller olie
  • Groft salt
  • Evt. paprika

Tilberedning

  1. Skræl kartoflerne
  2. Skær næsten (men ikke helt) gennem kartoflen, med små mellemrum (jo tættere, jo bedre)
  3. Påfør smeltet smør eller olie på kartoflerne
  4. Drys rigeligt groft salt over
  5. Drys evt. paprika over
  6. Bag i ovnen ved 200 grader, indtil kartofler er møre samt dejligt gyldne og sprøde