Hasselback kartofler: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) m (Hasselbagte kartofler flyttet til Hasselback kartofler) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1967_finished_web.jpg|right|thumb| | [[Image:IMG_1967_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hasselback kartofler]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 18: | Linje 18: | ||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] | ||
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:45
Ingredienser
- Kartofler
- Smør eller olie
- Groft salt
- Evt. paprika
Tilberedning
- Skræl kartoflerne
- Skær næsten (men ikke helt) gennem kartoflen, med små mellemrum (jo tættere, jo bedre)
- Påfør smeltet smør eller olie på kartoflerne
- Drys rigeligt groft salt over
- Drys evt. paprika over
- Bag i ovnen ved 200 grader, indtil kartofler er møre samt dejligt gyldne og sprøde