Farsbrød: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1612_finished_web.jpg|right|thumb|Farsbrød]] | [[Image:IMG_1612_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Farsbrød]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 34: | Linje 34: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:34
Ingredienser
Farsbrød
- 400 gr. Hakket oksekød
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- Lidt soltørrede tomater efter smag
- Feta i tern
- 1-2 spsk. fromage frais
- Karry
- Salt og peber
- Paprika
- 1 pk. bacon i skiver
Flere af ingredienserne kan udelades eller varieres som man ønsker.
Tilbehør
Alt muligt :-)
Den nemme er ovnkartofler og kogte grøntsager, eksempelvis broccoli.
Tilberedning
- Hak løg og hvidløg fint og bland med farsen i en skål
- Hak soltørrede tomater fint, og bland i farsen
- Bland feta, fromage frais og krydderier i farsen
- Form som et brød i et ildfast fad
- Læg baconskiver over
- Stil i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 25-30 minutter.