Persisk kyllingekebab: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|Persisk kyllingekebab]] | [[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Persisk kyllingekebab]] | ||
'''Husk''': Marinering af kyllingekødet på forhånd. | '''Husk''': Marinering af kyllingekødet på forhånd. | ||
Linje 45: | Linje 45: | ||
# Bland paprika, salt og peber i efter smag | # Bland paprika, salt og peber i efter smag | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:31
Husk: Marinering af kyllingekødet på forhånd.
Ingredienser
- 250-300 gr. kyllingebryst
- Ris
- Brød (godt pitabrød kan bruges, hvis det lige varmes op inden)
- Evt. salat
Marinade
- 1/2 dl. yoghurt naturel
- 1 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 tsk. barbecuekrydderi
- 1/4 tsk. stødt chili
- Salt og peber
- (evt. 60 gr. ristede cashewnødder)
Dressing
- Youghurt naturel
- Paprika
- Salt og peber
Tilberedning
- Kog risene
- Steg det marinerede kød (evt. på spyd)
Marinering
- Skær kylling i tern
- Hak forårsløg fint
- Pil og knus hvidløg
- Blend youghurt, forårsløg, hvidløg og krydderier sammen
- Vend kødet i marinaden, og stil på køl i 4 timer eller mere
Dressing
- Brug så meget yoghurt, som du vil have dressing
- Bland paprika, salt og peber i efter smag