Persisk kyllingekebab: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|Persisk kyllingekebab]]
[[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Persisk kyllingekebab]]


'''Husk''': Marinering af kyllingekødet på forhånd.
'''Husk''': Marinering af kyllingekødet på forhånd.
Linje 45: Linje 45:
# Bland paprika, salt og peber i efter smag
# Bland paprika, salt og peber i efter smag


[[Category:Ris]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Kylling]]

Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:31

Persisk kyllingekebab

Husk: Marinering af kyllingekødet på forhånd.

Ingredienser

  • 250-300 gr. kyllingebryst
  • Ris
  • Brød (godt pitabrød kan bruges, hvis det lige varmes op inden)
  • Evt. salat

Marinade

  • 1/2 dl. yoghurt naturel
  • 1 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. barbecuekrydderi
  • 1/4 tsk. stødt chili
  • Salt og peber
  • (evt. 60 gr. ristede cashewnødder)

Dressing

  • Youghurt naturel
  • Paprika
  • Salt og peber

Tilberedning

  • Kog risene
  • Steg det marinerede kød (evt. på spyd)

Marinering

  1. Skær kylling i tern
  2. Hak forårsløg fint
  3. Pil og knus hvidløg
  4. Blend youghurt, forårsløg, hvidløg og krydderier sammen
  5. Vend kødet i marinaden, og stil på køl i 4 timer eller mere

Dressing

  1. Brug så meget yoghurt, som du vil have dressing
  2. Bland paprika, salt og peber i efter smag