Nuddelsuppe med kylling: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 33: | Linje 33: | ||
# Overhæld nudler med suppen | # Overhæld nudler med suppen | ||
# Afslut med kød, bønnespirer, forårsløg, chili, rødløg, limebåde og koriander | # Afslut med kød, bønnespirer, forårsløg, chili, rødløg, limebåde og koriander | ||
[[Category:Hovedret]] | |||
[[Category:Suppe]] | |||
[[Category:Sundt]] | |||
[[Category:3 Stjerner]] |
Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:30
Ingredienser
- 150 gr. bønnespirer
- 250 gr. nudler (1 pakke)
- 300 gr. kyllingefilet
- Olie
- Teriyakisovs
- 1 liter kyllinge- eller grøntsagsfond/bouillon
- 2 spsk. Chili-Ramen sovs
- 4 forårsløg i skiver
- 1 rød chili (kan udelades)
- 1/2 rødløg i tynde skiver
- 1 lime i 1/8 dele
- 6 kviste frisk koriander
Tilberedning
- Blancher bønnespirer i en gryde med kogende vand (10 sek.)
- Hæld vandet fra (gem det)
- Skyld bønnespirerne under koldt vand
- Kog nudlerne i det gemte kogevand
- Hæld vandet fra
- Skyl nudlerne under koldt vand
- Gnid kylling med olie
- Steg kylling til det er færdigt
- Tag kylling af varmen og pensel med teriyakisovs
- Skær kylling i skiver på skrå
- Opvarm fonden
- Fordel nudler i 2 store skåle
- Rør Chili-Ramen sovs i fonden
- Overhæld nudler med suppen
- Afslut med kød, bønnespirer, forårsløg, chili, rødløg, limebåde og koriander