Casablancagryde: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 26: | Linje 26: | ||
# Rens porrerne og skær dem i ringe | # Rens porrerne og skær dem i ringe | ||
# Svits rødløg let i lidt vand eller olie | # Svits rødløg let i lidt vand eller olie | ||
# Tilsæt karry | # Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen | ||
# Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen | # Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen | ||
# | # Så skal retten simre under låg i 5-10 minutter | ||
# Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber) | # Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber) | ||
# Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både | # Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både |
Nuværende version fra 20. sep. 2008, 18:07
Ingredienser
- 500 gr. pastapenne
- 400 gr. kyllingefilet
- 2 rødløg
- 3-4 soltørrede tomater
- Karry
- 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin)
- 2 porrer
- 2 dl. fromaiche blanc (kvark)
- 4-5 skiver bacon
- 4 tomater
- Salt og peber
- Frisk basilikum
- Persille
Tilberedning
- Sæt vand over til pastaen
- Skær kyllingefilet i tynde skiver/stykker
- Svits kyllingen i lidt olie
- Pil rødløg og skær i mindre både
- Skær de soltørrede tomater i små stykker
- Rens porrerne og skær dem i ringe
- Svits rødløg let i lidt vand eller olie
- Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen
- Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen
- Så skal retten simre under låg i 5-10 minutter
- Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber)
- Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både
- Til allersidst vendes den kogte pasta, tomaterne, frisk basilikum, persille og bacon i retten
Server evt. med lidt brød til.