Casablancagryde: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Casablancagryde == Ingredienser == * 500 gr. pastapenne * 400 gr. kyllingefilet * 2 rødløg * 3-4 soltørrede tomater * ...) |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 7: | Linje 7: | ||
* 2 rødløg | * 2 rødløg | ||
* 3-4 soltørrede tomater | * 3-4 soltørrede tomater | ||
* Karry | |||
* 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin) | |||
* 2 porrer | * 2 porrer | ||
* 2 dl. | * 2 dl. fromaiche blanc (kvark) | ||
* 4-5 skiver bacon | * 4-5 skiver bacon | ||
* 4 tomater | * 4 tomater | ||
* Salt og peber | * Salt og peber | ||
* | * Frisk basilikum | ||
* Persille | * Persille | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# | # Sæt vand over til pastaen | ||
# Skær kyllingefilet i tynde skiver/stykker | |||
# Svits kyllingen i lidt olie | |||
# Pil rødløg og skær i mindre både | |||
# Skær de soltørrede tomater i små stykker | |||
# Rens porrerne og skær dem i ringe | |||
# Svits rødløg let i lidt vand eller olie | |||
# Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen | |||
# Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen | |||
# Så skal retten simre under låg i 5-10 minutter | |||
# Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber) | |||
# Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både | |||
# Til allersidst vendes den kogte pasta, tomaterne, frisk basilikum, persille og bacon i retten | |||
Server evt. med lidt brød til. | |||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Gryderet]] | [[Category:Gryderet]] | ||
[[Category:Sundt]] | [[Category:Sundt]] |
Nuværende version fra 20. sep. 2008, 18:07
Ingredienser
- 500 gr. pastapenne
- 400 gr. kyllingefilet
- 2 rødløg
- 3-4 soltørrede tomater
- Karry
- 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin)
- 2 porrer
- 2 dl. fromaiche blanc (kvark)
- 4-5 skiver bacon
- 4 tomater
- Salt og peber
- Frisk basilikum
- Persille
Tilberedning
- Sæt vand over til pastaen
- Skær kyllingefilet i tynde skiver/stykker
- Svits kyllingen i lidt olie
- Pil rødløg og skær i mindre både
- Skær de soltørrede tomater i små stykker
- Rens porrerne og skær dem i ringe
- Svits rødløg let i lidt vand eller olie
- Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen
- Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen
- Så skal retten simre under låg i 5-10 minutter
- Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber)
- Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både
- Til allersidst vendes den kogte pasta, tomaterne, frisk basilikum, persille og bacon i retten
Server evt. med lidt brød til.