Gadekøkkenplatte fra Bombay: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gadekøkkenplatte fra Bombay Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager nat...)
 
No edit summary
Linje 7: Linje 7:
* Ris som tilbehør
* Ris som tilbehør
* 100 gr. bacon i skiver
* 100 gr. bacon i skiver
* Karry
* 1-2 tsk. karry
* Skinkekød (f.eks. schnitzler)
* 300-400 gr. Skinkekød (f.eks. schnitzler)
* 2 stængler bladselleri
* 2 stængler bladselleri
* 2 løg
* 2 løg
* 2 gulerødder
* 2-3 gulerødder
* Grøntsagsbouillon
* 3 dl. grøntsagsbouillon (men brug en hel terning)
* 1 fed hvidløg
* 2 fed hvidløg


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==

Versionen fra 7. sep. 2008, 19:36

Gadekøkkenplatte fra Bombay

Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager naturligvis godt.

Ingredienser

  • Ris som tilbehør
  • 100 gr. bacon i skiver
  • 1-2 tsk. karry
  • 300-400 gr. Skinkekød (f.eks. schnitzler)
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 løg
  • 2-3 gulerødder
  • 3 dl. grøntsagsbouillon (men brug en hel terning)
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

  1. Start med at sætte risene over og koge
  2. Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, tag det op
  3. Skær skinkekødet i strimler og svits med i karryen
  4. Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker
  5. Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri
  6. Svits skinkestrimlerne med i karryen
  7. Tilsæt herefter gulerødder, bladselleri og løg og svits med
  8. Tilsæt bouillon sammen med et fed presset hvidløg
  9. Retten skal nu simre i 5 minutter
  10. Du kan vælge at jævne den lidt, men det er ikke nødvendigt