Gadekøkkenplatte fra Bombay: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gadekøkkenplatte fra Bombay Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager nat...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 7: | Linje 7: | ||
* Ris som tilbehør | * Ris som tilbehør | ||
* 100 gr. bacon i skiver | * 100 gr. bacon i skiver | ||
* | * 1-2 tsk. karry | ||
* Skinkekød (f.eks. schnitzler) | * 300-400 gr. Skinkekød (f.eks. schnitzler) | ||
* 2 stængler bladselleri | * 2 stængler bladselleri | ||
* 2 løg | * 2 løg | ||
* 2 gulerødder | * 2-3 gulerødder | ||
* | * 3 dl. grøntsagsbouillon (men brug en hel terning) | ||
* | * 2 fed hvidløg | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == |
Versionen fra 7. sep. 2008, 19:36
Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager naturligvis godt.
Ingredienser
- Ris som tilbehør
- 100 gr. bacon i skiver
- 1-2 tsk. karry
- 300-400 gr. Skinkekød (f.eks. schnitzler)
- 2 stængler bladselleri
- 2 løg
- 2-3 gulerødder
- 3 dl. grøntsagsbouillon (men brug en hel terning)
- 2 fed hvidløg
Tilberedning
- Start med at sætte risene over og koge
- Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, tag det op
- Skær skinkekødet i strimler og svits med i karryen
- Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker
- Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri
- Svits skinkestrimlerne med i karryen
- Tilsæt herefter gulerødder, bladselleri og løg og svits med
- Tilsæt bouillon sammen med et fed presset hvidløg
- Retten skal nu simre i 5 minutter
- Du kan vælge at jævne den lidt, men det er ikke nødvendigt