Chili Con Carne Suppe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) mNo edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(8 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1348_finished_web.jpg|right|thumb]] | [[Image:IMG_1348_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Chili Con Carne Suppe]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
Linje 23: | Linje 23: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# Brun kødet i lidt olivenolie | |||
# Hak hvidløget fint | |||
# Tilsæt hvidløg, flåede tomater og bouillon | |||
# Lad det simre under låg i 20 minutter | |||
# Skær blegselleri og peberfrugt i små stykker | |||
# Hæld vandet fra kidneybønnerne | |||
# Tilsæt bønner, blegselleri og peberfrugt | |||
# Kog herefter suppen op og smag til med salt og peber. | |||
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske. | Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske. | ||
[[Category:Hovedret]] | |||
[[Category:Sundt]] | |||
[[Category:Suppe]] | |||
[[Category:Nemt]] | |||
[[Category:Vinter]] | |||
[[Category:Mexicansk]] |
Nuværende version fra 6. sep. 2008, 18:28
Ingredienser
(4 personer)
Suppen
- 400 gr. hakket oksekød (magert)
- 2 fed hvidløg
- 2 ds. flåede tomater
- 5 dl. grøntsagsbouillon
- 1 ds. røde kidneybønner
- 4 stængler blegselleri
- 1 grøn peberfrugt
Tilbehør
- Et bæger græsk yoghurt
- Sambal Oelek
- Persille
- Brød
Tilberedning
- Brun kødet i lidt olivenolie
- Hak hvidløget fint
- Tilsæt hvidløg, flåede tomater og bouillon
- Lad det simre under låg i 20 minutter
- Skær blegselleri og peberfrugt i små stykker
- Hæld vandet fra kidneybønnerne
- Tilsæt bønner, blegselleri og peberfrugt
- Kog herefter suppen op og smag til med salt og peber.
Server med græsk yoghurt, hakket persillen og sambal oelek, som man selv tilsætter efter ønske.