Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 29: | Linje 29: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Pasta]] | [[Category:Pasta]] | ||
[[Category:Nemt | [[Category:Nemt]] |
Versionen fra 8. aug. 2008, 19:26
Denne pølseret er en supernem løsning i hverdagen. Den tager kun kort tid at tilberede, og smager fint.
Den er ikke sååå, nærende. Men hvad pokker :-)
Ingredienser
- Pasta
- 1 pakke pølser
- 1 løg
- 250 gr. champignon
- 1 fl. creme fine madlavningsfløde
- 1 brik pureret tomatsovs (500 gr.)
- Karry
- Paprika
- Salt og peber
Tilberedning
- Sæt vand over til pasta.
- Skær løg, champignon og pølser ud
- Svits løg og champignon i en gryde
- Tilsæt pølser og svits med 3-4 minutter
- Hæld tomatsovs og creme fine i
- Krydr med paprika, karry samt salt og peber
Server med pasta!