Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: == Ingredienser == === Fars til kødboller === * 400 gr. hakket oksekød * 5o gr. chorizopølse * 1 fed hvidløg * 2 tsk. oregano * 1 løg * Lidt hakket persille * 1 æg * 1/2...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 46: | Linje 46: | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Pasta]] | [[Category:Pasta]] | ||
[[Category:Hakket | [[Category:Hakket Oksekød]] |
Versionen fra 28. jan. 2008, 20:00
Ingredienser
Fars til kødboller
- 400 gr. hakket oksekød
- 5o gr. chorizopølse
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. oregano
- 1 løg
- Lidt hakket persille
- 1 æg
- 1/2 dl. rasp
- Salt og peber
Tomatsovs
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Chili (eller sambal oelek)
- 1/2 tsk. spidskommen
- 1/4 dl. koncentreret tomatpure
- 1 dl. rødvin
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
Andet
Husk pastaen også :-)
Tilberedning
Kødboller
- Sæt vand over til pastaen.
- Rør farsen af oksekødet, finthakket chorizo og løg, hvidløg, oregano, persille, æg og rasp
- Krydr med salt og peber
- Steg kødbollerne (ca. 30 stk.) på panden i olivenolie.
Tomatsovs
- Svits hakket løg i olivenolie
- Tilsæt hvidløg, chili og spidskommen
- Tilføj nu tomatpure og rødvin, og lad det koge ind til det halve
- Tilsæt herefter de hakkede tomater
- Smag til med salt og peber