Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: == Ingredienser == === Fars til kødboller === * 400 gr. hakket oksekød * 5o gr. chorizopølse * 1 fed hvidløg * 2 tsk. oregano * 1 løg * Lidt hakket persille * 1 æg * 1/2...)
 
No edit summary
Linje 46: Linje 46:
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Pasta]]
[[Category:Pasta]]
[[Category:Hakket oksekød]]
[[Category:Hakket Oksekød]]

Versionen fra 28. jan. 2008, 20:00

Ingredienser

Fars til kødboller

  • 400 gr. hakket oksekød
  • 5o gr. chorizopølse
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • 1 løg
  • Lidt hakket persille
  • 1 æg
  • 1/2 dl. rasp
  • Salt og peber

Tomatsovs

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Chili (eller sambal oelek)
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1/4 dl. koncentreret tomatpure
  • 1 dl. rødvin
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater

Andet

Husk pastaen også :-)

Tilberedning

Kødboller

  1. Sæt vand over til pastaen.
  2. Rør farsen af oksekødet, finthakket chorizo og løg, hvidløg, oregano, persille, æg og rasp
  3. Krydr med salt og peber
  4. Steg kødbollerne (ca. 30 stk.) på panden i olivenolie.

Tomatsovs

  1. Svits hakket løg i olivenolie
  2. Tilsæt hvidløg, chili og spidskommen
  3. Tilføj nu tomatpure og rødvin, og lad det koge ind til det halve
  4. Tilsæt herefter de hakkede tomater
  5. Smag til med salt og peber