Nuddelsuppe med kylling: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1998_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Nuddelsuppe med kylling]] | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* 150 gr. bønnespirer | * 150 gr. bønnespirer | ||
* 250 gr. (1 pakke) | * 250 gr. nudler (1 pakke) | ||
* 300 gr. kyllingefilet | * 300 gr. kyllingefilet | ||
* Olie | * Olie |
Versionen fra 24. mar. 2008, 12:16
Ingredienser
- 150 gr. bønnespirer
- 250 gr. nudler (1 pakke)
- 300 gr. kyllingefilet
- Olie
- Teriyakisovs
- 1 liter kyllinge- eller grøntsagsfond/bouillon
- 2 spsk. Chili-Ramen sovs
- 4 forårsløg i skiver
- 1 rød chili (kan udelades)
- 1/2 rødløg i tynde skiver
- 1 lime i 1/8 dele
- 6 kviste frisk koriander
Tilberedning
- Blancher bønnespirer i en gryde med kogende vand (10 sek.)
- Hæld vandet fra (gem det)
- Skyld bønnespirerne under koldt vand
- Kog nudlerne i det gemte kogevand
- Hæld vandet fra
- Skyl nudlerne under koldt vand
- Gnid kylling med olie
- Steg kylling til det er færdigt
- Tag kylling af varmen og pensel med teriyakisovs
- Skær kylling i skiver på skrå
- Opvarm fonden
- Fordel nudler i 2 store skåle
- Rør Chili-Ramen sovs i fonden
- Overhæld nudler med suppen
- Afslut med kød, bønnespirer, forårsløg, chili, rødløg, limebåde og koriander